Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dobanzi mai mici la creditele BCR

Dobanzi mai mici la creditele BCR
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri, de pana la 2%, la credite in cadrul campaniei promotionale A"Prinde valul de oferte BCRA" care se va desfasura pina la data de 29 septembrie.A"BCR are o noua oferta speciala: reducerea costului imprumutului cu pana la 2% ceea ce inseamna un efort financiar mai mic pentru clientii nostri. BCR dovedeste inca o data ca lucreaza in sprijinul clientilor, astfel incat acestia sa isi poata indeplini dorintele alaturi de noiA", a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Credite retail persoane fizice si mici intreprinzatori din cadrul BCR.
BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in lei - Divers Extra BCR - cu dobanda revizuibila semestrial pe termen scurt, mediu si lung cu 2%. Astfel, dobanda finala in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 10% in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 10,5% in cazul celor luate pe termen mediu si lung.

Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR (echivalent RON) pe o perioada de maximum 10 ani.

De asemenea, BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in lei garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare - MaxiCredit Extra BCR - cu dobanda revizuibila semestrial pe termen scurt, mediu si lung cu 2 p.p. Dobanda finala pentru un credit MaxiCredit Extra BCR, in aceasta perioada, este de 9% in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 9,5% in cazul celor luate pe termen mediu si lung.

MaxiCredit Extra BCR este un credit de trezorerie nenominalizat garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare ce se acorda pentru rezolvarea nevoilor personale ale imprumutatului. Suma maxima ce poate fi imprumutata este in functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite, dar nu va putea depasi valoarea de garantie a imobilului (constructie si/sau teren) ce urmeaza a fi admis in garantie sau 90% din valoarea depozitelor colaterale/certificatelor de depozit/titlurilor de stat. Termenul pentru care se acorda acest tip de credit este de maxim 20 ani.

Totodata, BCR reduce marja de produs pentru creditul nenominalizat in valuta garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare - MaxiCredit Super BCR - cu dobanda revizuibila semestrial pe termen scurt cu 0,75 p.p. iar pe termen mediu si lung cu 1,15% p.p. Dobanda finala pentru un credit MaxiCredit Super BCR, in aceasta perioada, este de 9,4% in cazul creditelor luate pe termen scurt si de 9,5% in cazul celor luate pe termen mediu si lung.

MaxiCredit Super BCR este un Credit de trezorerie nenominalizat garantat cu garantii reale mobiliare/imobiliare ce se acorda pentru rezolvarea nevoilor personale ale imprumutatului. Suma maxima ce poate fi imprumutata este in functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite, dar nu va putea depasi valoarea de garantie a imobilului (constructie si/sau teren) ce urmeaza a fi admis in garantie sau 90% din valoarea depozitelor colaterale/certificatelor de depozit/titlurilor de stat. Termenul pentru care se acorda acest tip de credit este de maxim 20 ani.

Agentia Amos News

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 779 ori