Pachete cu produse de succes sau Succes Asigurat ... de la BCR

Luni, 18 Septembrie 2006, ora 11:56
971 citiri

ALL Inclusiv de la BCR, asa am putea intitula ultima "gaselnita bancara" a institutiei. Un pachet destinat persoanelor fizice ce va starni cu sigurnata interesul tuturor. Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, in premiera, Pachetul de produse si servicii financiare "Succes Asigurat BCR".Pachetul Succes Asigurat BCR este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).

Pachetul financiar este compus din 3 componente obligatorii: un depozit la termen, o asigurare de viata si un card de debit

- Depozit la termen de 12 luni in lei - Succes BCR - sau depozit la termen de 12 luni in valuta - Comod BCR - constituit cu clauza de prelungire automata la scadenta

- Asigurare de viata cu risturn emisa de BCR Asigurari de Viata - in cazul producerii evenimentului asigurat, valoarea despagubirii va fi de 3 ori valoarea depozitului constituit initial (fara a se lua in calcul dobanda bonificata de banca)

- card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro<26 emis gratuit de catre banca.

In cazul in care clientul opteaza pentru Pachetul Succes Asigurat BCR, asigurarea de viata este emisa in conditii de cost avantajoase si prezinta avantajul restituirii unei sume egala cu 50% din prima anuala platita de client, in cazul in care pe perioada de constituire a depozitului la termen (12 luni) nu s-a produs evenimentul asigurat.

Acest pachet financiar are si 2 componente optionale si anume:

- Bill-Payment (plati facturi prin ATM)

- Standing order - prin aceasta modalitatea de plata, banca platitorului executa ordine de plata la date si in sume fixate in prealabil, in baza contractului incheiat cu platitorul.

Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si ulterior contractarii pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne.

BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 10 miliarde de EUR. Banca are in prezent 449 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 19 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.200 si aproximativ 8.000 de POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Banking News