Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prima Casa 3: BCR are plafon de 64 milioane euro

Prima Casa 3: BCR are plafon de 64 milioane euro

Banca Comerciala Romana (BCR) a primit un plafon de 64 milioane de euro pentru acordarea de credite in cadrul programului guvernamental Prima Casa 3, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), a anuntat vineri banca, potrivit Newsin.

BCR a acordat in cadrul programului Prima Casa 1 si 2 credite in valoare de peste 525 milioane euro, care reprezinta mai mult de o treime din totalul imprumuturilor acordate de banci in cadrul programului.

Banca anunta ca a inceput sa primeasca dosarele clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta prin programul Prima Casa 3.


BCR percepe o dobanda de 4,76% pe an pentru clientii care isi incaseaza salariul la BCR, au avut un comportament bun de plata la creditele contractate la BCR formata din EURIBOR la trei luni, plus o marja de 3,75% si de 4,96% pe an, formata din EURIBOR la trei luni, plus o marja de 3,95% pentru clientii care nu au o relatie cu banca.


Banca precizeaza ca nu percepe comisioane lunare sau de analiza.


Un client care isi incaseaza salariul la BCR sau care a avut un comportament bun la plata la creditul in derulare la BCR va plati pentru un credit de 30.000 euro, acordat pe 30 ani, o rata lunara de 157 euro, la o dobanda variabila de 4,76%, cost de evaluare al apartamentului de 300 lei, inclusiv TVA, comision de gestiune datorat catre FNGCIMM de 0,49% calculat anual la soldul creditului. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1846 ori