Tinerii din Romania dau lectii de business in Europa

Marti, 05 Iulie 2011, ora 17:36
1787 citiri
Tinerii din Romania dau lectii de business in Europa

Romanii au ajuns in finala europeana a tinerilor antreprenori, Europe Enterprise Challenge 2011, de la Madrid, dupa ce au inregistrat cu aplicatia lor online tot ce spun romanii pe Internet despre cateva evenimente de amploare din tara, potrivit unui comunicat JA Romania.

Echipa Eventriffic a castigat in 15 aprilie 2011 finala nationala a competitiei de antreprenoriat Compania Anului - START! Business, dupa 3 luni de pilotare a serviciului online care "traduce" ce spun utilizatorii de pe toate retelele sociale in statistici si solutii pentru organizatorii de evenimente si campanii.

Premiul le-a adus calificarea la finala europeana de la Madrid si au continuat sa pregateasca lansarea produsului cu ajutorul echipei de consultanti voluntari de la BCR.

"Castigarea finalei Europe Enterprise Challenge ar fi un pas foarte important pentru promovarea afacerii noastre, fiindca serviciul se adreseaza unei piete internationale, dar va trebui sa convingem nu numai juriul de investitori si oameni de afaceri, ci si publicul care ne va vizita standul.

Avem emotii desigur, mai ales ca standul nostru va fi vizitat si de Alteta Sa Regala, Letizia de Asturias, dar suntem pregatiti," spune Stefan Neculai din echipa Eventriffic.

Diana Prajescu, Stefan Neculai si Gabriel Voicu sunt studenti ai Facultatii de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politehnica Bucuresti si au participat alaturi de alte 40 de echipe din 18 universitati la editia 2010-2011 a START! Business. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#afacere, #antreprenor, #business, #startup, #tineri antreprenori , #stiri BCR