Un bancomat BCR a fost spart la Timisoara

Miercuri, 25 August 2010, ora 11:05
1150 citiri
Un bancomat BCR a fost spart la Timisoara

Mai multe persoane necunoscute au intrat, in noaptea de marti spre miercuri, in incinta unei societati comerciale din Timisoara si au taiat cu flexul usa din spate a unui bancomat BCR, disparand cu o suma de bani necunoscuta, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentantului Biroului de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Mihaela Papa, mai multe persoane au intrat in incinta societatii comerciale, iar apoi in camera unde se afla bancomatul, sustragand o suma de bani care este inca necunoscuta.

Conform acesteia, bancomatul era zidit in perete, iar camera era prevazuta cu un sistem de alarmare cu senzori, care, insa, nu fusese activat.

De asemenea, societatea comerciala avea un paznic de noapte, care nu a auzit nimic.

"Am fost sesizati prin 112 de catre paznicul din incinta unei societati comerciale de pe strada Stefan cel Mare din Timisoara ca a fost spart un bancomat.

Persoane necunoscute au patruns in curtea interioara a societatii, apoi in camera in care se afla bancomatul zidit in perete si prins in podea.

Indivizii au taiat cu flexul balamalele din spatele seifului si au scos casetele de valori.Camera era prevazuta cu un sistem de alarmare cu senzori, dar nu era activ. Si in momentul in care au patruns indivizii nu s-a declansat.

Paznicul a declarat anchetatorilor ca are o zona de patrulare mare si nu a constatat nimic pana in aceasta dimineata", a afirmat Papa.

Conform acesteia, suma de bani care a fost sustrasa nu este cunoscuta, deoarece bancomatul a fost alimentat in urma cu o saptamana.

Papa a mai afirmat ca paznicul societatii comerciale a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit anchetatorilor, bancomatul apartine BCR.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#bancomat, #timisoara, #bcr, #hoti , #stiri BCR