Unitatile BCR vor fi inchise pe 1 decembrie, cu exceptia celor din centrele comerciale

Joi, 29 Noiembrie 2007, ora 16:39
890 citiri
Unitatile BCR vor fi inchise pe 1 decembrie, cu exceptia celor din centrele comerciale

Sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor lucra cu publicul sambata, 1 decembrie, cu exceptia unitatilor situate in incinta centrelor comerciale, care vor functiona dupa programul complexurilor in care sunt plasate, a informat, joi, banca.

De Ziua Nationala a Romaniei, BCR va continua totusi sa colecteze, in conditii normale, numerarul de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate cu acestia, mai anunta banca.

De asemenea, BCR mai precizeaza ca bancomatele, automatele de schimb valutar si aparatele de plata cu cardul la comercianti (POC) vor functiona normal.

BCR gestioneaza, in prezent, active de peste 16,5 miliarde euro, are 532 de sucursale si agentii si peste 1.400 de bancomate 12.000 de aparate pentru plata cu cardul la comerciati.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.