Bill Gates si-a facut cont pe Twitter

Miercuri, 20 Ianuarie 2010, ora 23:17
1453 citiri
Bill Gates si-a facut cont pe Twitter

Bill Gates, fondatorul Microsoft si cel mai bogat om din lume, a devenit in mod oficial utilizator al cunoscutei retele sociale Twitter.

Vestea s-a raspandit imediat pe Internet, iar contul lui @BillGates a ajuns sa fie urmarit, in clipa de fata, de peste 160.000 de persoane, la doar 14 ore de la lansarea acestuia pe Twitter.

Un cont cu numele lui Bill Gates exista deja in reteaua sociala, insa acesta a fost preluat abia acum de fondatorul Microsoft, informatie confirmata si de un reprezentant al Twitter, Caroline Mizumoto.

Gates le-a multumit utilizatorilor Twitter pentru primirea calduroasa si a recunoscut ca mai are multe de invatat despre reteaua sociala.

Gates s-a alaturat astfel directorului executiv al Google, Eric Schmidt, si fondatorului retelei sociale Facebook, Mark Zuckerberg, care au de asemenea conturi pe Twitter, in ciuda concurentei directe dintre companiile lor.

Mai mult, Barack Obama a devenit, saptamana aceasta, primul presedinte din istoria Statelor Unite care a postat un mesaj pe Twitter, desi nu are un cont de care se ocupa personal.

#bill gates, #twitter, #microsoft , #stiri Bill Gates