Concert Voltaj pe mobil. Internet la priza. Alte stiri IT.

Marti, 14 Februarie 2006, ora 01:50
1367 citiri

Orange anunta ca ofera in premiera in Romania un concert live pe telefonul mobil. De Sfantul Valentin, Orange te invita la un concert Voltaj.Orange anunta ca ofera in premiera in Romania un concert live pe telefonul mobil. De Sfantul Valentin, Orange te invita la un concert Voltaj.

Vino pe 14 februarie la ora 19:00 in Piata Charles de Gaulle sau urmareste concertul live in Orange World. In Orange World fanii trupei Voltaj au la dispozitie o sectiune in care pot vedea cele mai cunoscute videoclipuri si pot descarca sunete reale cu hiturile Voltaj din toate albumele, precum si imagini inedite cu membrii formatiei. (>>>Ghiseul Bancar)

Taranii din localitatea Band pot naviga pe internet A"de la prizaA"

Incepand de vineri seara, taranii din localitatea mureseana Band pot intra pe internet prin simpla conectare la priza. Localitatea a fost aleasa tocmai din cauza penetrarii extrem de reduse a sistemelor moderne de comunicatii, a explicat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Proiectul A"Internet la prizaA" face parte din sistemul Power Line Communications (PLC), inaugurat vineri, in prezenta ministrului Nagy si a catorva zeci de sateni din Band. Intuind nerabdarea cu care cei circa 7.000 de locuitori ai comunei Band se vor grabi sa intre seara pe internet, dupa ce-si culca vitele, Zsolt Nagy a declarat ca A"pentru locuitorii Bandului, lumea va arata cu totul altfelA". (>>>Gandul)

Gates: Terminam noi si cu iPod si cu BlackBerry

Cel mai mare producator de software din lume, Microsoft, va continua sa lucreze cu partenerii sai pentru a produce playere de muzica digitale si solutii de comunicatii mobile care sa concureze cu liderii pietei, a declarat Bill Gates. Microsoft a lansat luni primul sau serviciu de e-mail in timp real (push-email) care sa concureze cu tehnologia Blackberry si cea oferita de Nokia pentru clientii corporate. Anuntul a fost facut la targul de comunicatii mobile 3GSM de la Barcelona. Microsoft Direct Push Email va intra in joc intai in SUA, apoi in pietele vest-europene precum Marea Britanie, Franta si Germania. Sistemul este functional pentru orice echipament mobil care merge pe platforma Windows Mobile 5.0, cu un upgrade special (gratuit). Interesant este ca solutia Microsoft nu necesita un server suplimentar, fiind astfel cea mai ieftina pentru cei care folosesc integral platforme Windows. In Europa T-Mobile are deja pregatit un astfel de serviciu, special pentru IMM, care se va baza pe aceste tehnologii. Palm Treo 700w este unul din cele mai populare echipamente care vor pute folosi noua tehnologie Microsoft. PDA-urile HP, Asus, Gigabyte si Fujitsu vor putea de asemenea sa treaca rapid la noul sistem. Probabil si noile versiuni de SPV de la Orange. Cat despre playere de muzica digitala, Bill Gates este convins ca poate dobori rivalul etern Apple cu al sau popular iPod. "Partenerii nostri sunt nume mari si puteti paria pe faptul ca vom prezenta cat de curand produse foarte populare", a asigurat Gates. El a spus ca produsele existente acum pe piata nu vor rezista pentru totdeauna. Gates l-a laudat pe seful Apple, Steve Jobs, pentru ideea cu magazinul online de muzica. (Bloombiz.ro)

Solitaire poate fi motiv de concediere, in America

Un functionar obisnuit din Primarie a fost concediat pentru ca primarul l-a surprins jucand Solitaire in timpul programului. Evident, este vorba de primaria din New York si de cunoscutul Michael Bloomberg, care nu a suportat ideea ca un angajat sa piarda timpul astfel. In timpul unei vizite a primarului, desi Edward Greenwood se facea ca lucreaza foarte concentrat la niste dosare importante, el a uitat sa inchida celebrul joc de carti de pe calculator. Bloomberg a trecut pe la fiecare angajat, imediat a observat jocul si, fara sa spuna nimic a parasit incaperea. Mai tarziu, Greenwood a primit decizia de concediere. Povestea a iesit la iveala in cunoscutul tabloid american The New York Post. "Locul de munca nu este potrivit pentru a juca jocuri video. La birou iti faci treaba pentru care esti platit", a declarat Bloomberg in apararea deciziei sale. Edward Greenwood avea un salariu 2.250 de dolari net si lucra de sase ani in acel post. (Bloombiz.ro)

Selectie realizata de

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!