Detalii picante din viata lui Bill Gates

Luni, 13 Iunie 2011, ora 17:15
3243 citiri
Detalii picante din viata lui Bill Gates

Intr-unul din cele mai complete interviuri pe care le-a acordat vreodata, fondatorul Microsoft Bill Gates a vorbit despre detalii personale pe care nu le-a mentionat cu alte ocazii.

Iata cateva din cele mai interesante astfel de detalii, potrivit Mashable.

Copiii lui Bill Gates isi tachineaza tatal, fredonandu-i melodia "Billionaire" cantata de Travie McCoy si Bruno Mars.

Pana acum, al doilea cel mai bogat om din lume a donat 28 de miliarde de dolari.

Cei trei copii ai sai, cu varste intre 9 si 15 ani, vor mosteni numai 10 milioane de dolari fiecare. Motivul? "Mai multi bani le-ar face rau", spune Gates.

Atunci cand cei de la U2 au avut concert in Seattle, vocalistul Bono a fost oaspetele lui Bill Gates.

La Microsoft, Gates spune ca nu se va intoarce niciodata pentru un post full-time. Este multumit cu jumatatea de norma, restul timpului dedicandu-l fundatiei Bill And Melinda Gates. "Acesta este jobul meu acum".

Miliardarul american nu incearca sa vindece cancerul, ci malaria. Explicatia este simpla: lumea investeste foarte mult in directia tratarii cancerului, averea lui Gates ar fi o parte infima si nu ar avea un impact de luat in seama.

Cu toate acestea, oamenii din lumea a treia habar nu au cine este Bill Gates. "Nu ma cunosc, pentru ca nu are legatura cu lumea lor", motiveaza Gates.

Fondatorul Microsoft are cont de Twitter dar cu Facebook-ul a avut o mica problema. "Toata lumea vroia sa fie prieten cu mine".

In acelasi interviu, a vorbit si despre prietenul sau Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, despre care a spus ca s-a logodit cu iubita sa, Priscilla Chan.

#bill gates, #fundatie, #microsoft, #miliardar , #stiri Bill Gates