"Enigma" lui Bill Gates. Ce NU stiai despre fondatorul Microsoft

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 16:40
3697 citiri
"Enigma" lui Bill Gates. Ce NU stiai despre fondatorul Microsoft

Fondatorul Microsoft, Paul Allen a realizat un “jurnal” numit “Idea Man”, unde dezvaluie cateva povesti absolut uimitoare despre prietenul sau Bill Gates. Memoriile contin cateva anecdote despre Gates din copilarie si din primele zile de la Microsoft. Iata latura necunoscuta a lui Gates:

Hacker in copilarie

Bill Gates impreuna cu prietenul sau Paul Allen au incercat sa acceseze conturile unei companii de contabilitate pentru a obtine timp nelimitat pe internet.

Acestia au obtinut parola de administrator si au folosit-o pentru a fura date interne ale companiei. sperand sa decodeze informatiile si sa aiba acces la conturi. Bucuria lor nu a durat mult fiindca au fost prinsi iar compania a blocat accesul.

Si-a stabilit singur orarul pentru a fi intr-o clasa de fete

Intr-o vara, Gates a fost ales sa scrie orarul unei clase din liceul sau.

A facut in asa fel incat s-a inscris intr-o clasa de limba engleza cu duzina de fete si nici un baiat.

Gates a facut surfing cu piciorul rupt

Pasionat de sporturile extreme, Gates s-a ales cu o fractura la picior dupa ce a facut surfing in timpul liceului, intr-o vacanta de vara.

In liceu, Gates a lucrat pe timp de vara impreuna cu Allen la sud de Washington si imparteau cu chirie un apartament.

Intr-o seara, povesteste Allen, Gates a intrat pe usa cu piciorul rupt .

Ar fi trebuit sa se intoarca in Seattle si sa aisi tina piciorul in ghips timp de 6 saptamani, insa dupa doar 3 saptamani si-a dat jos ghipsul si s-a urcat din nou pe placa de surf.

A pierdut sute de dolari la poker

Gates a fost un jucator impatimit al pokerului la Harvard University.

Allan povesteste cum a pierdut Bill sute de dolari la poker pana sa invete sa joace la cacealma, lucru care i-a fost util pe viitor.

Conduce ca un maniac

In primele zile la Microsoft, Gates a primit atat de multe amenzi de circulatie din cauza vitezei, incat a avut nevoie de un bun avocat pentru a-l scoate din probleme.

Intr-una din zile a imprumutat o masina Porsche 23 de la un prieten si a fortat atat de tare automobilul incat reparatiile au durat un an.

Doarme pe podea dupa ce lucreaza ore in sir

Gates este una din persoanele care adora sa lucreze noaptea.

Intr-o dimineata de luni, una din secretarele sale l-a gasit dormind pe podeaua din birou.

La inceput aceasta a crezut ca este inconstient, insa CEO-ul Microsoft lucrsse tot weekend-ul, iar luni dimineata se odihnea.

#bill gates, #ceo microsoft, #copilaria lui bill gates, #fondatorul microsoft, #microsoft, #paul allen , #stiri Bill Gates