Unde isi petrec vacanta miliardarii lumii

Luni, 14 Iunie 2010, ora 14:35
2313 citiri
Unde isi petrec vacanta miliardarii lumii

Cand esti unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei, optiunile de petrecere a vacantei sunt aproape nelimitate. Fie ca este vorba de o excursie pe fundul oceanului sau de un safari pe taram african, super bogatii planetei gasesc tot timpul ceva nou de vizitat.

Celebrul regizor Steven Spielberg prefera sa lase in urma agitatia de pe platourile de filmare si sa-si gaseasca linistea in zonele rurale ale Irlandei, potrivit Forbes.com.

Vara trecuta, regizorul american a vizitat impreuna cu sotia sa regiunea Irish Burren.

Larry Ellison, CEO-ul Oracle Corporation si miliardarul rus Roman Abramovich frecventeaza Bitter End Yacht, un club select destinat pasionatilor de yachting, situat pe o insula din arhipelagul Insulelor Virgine Britanice.

Excursiile safari de lux din Africa raman o atractie pentru turistii cu bani, datorita dozei de aventura si exotism pe care il ofera. Un avantaj in plus reprezinta cazarea extrem de confortabila intr-un complex de lux.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates si-a petrecut concediul din 2009 alaturi de familie, intr-un oras mic de pe coasta Croatiei, numit Skradin. Aici Gates a vizitat Parcul National Krka si cascada Stradinski Buk.

Miliardarul britanic si fondatorul grupului Virgin, Richard Branson, si-a cumparat in aprilie un submarin, pe care l-a adaugat colectiei sale inedite.

Branson mai are, printre altele, o nava spatiala si un balon cu aer cald.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#excursie, #miliardari, #safari, #vacanta , #stiri Bill Gates