Vezi destinatiile exotice unde isi fac vedetele vacanta

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 20:09
2454 citiri
Vezi destinatiile exotice unde isi fac vedetele vacanta

Vedetele cauta o destinatia exotica, unde pot avea o vacanta luxoasa, caracterizate de soare si ape limpezi, dar si de obiective turistice inedite. Maldive, Insulele Canare sau Thailanda sunt doar cateva dintre cele mai excentrice destinatii, preferate de vedete dar si de turistii pretentiosi, care nu se multumesc cu putin. 

Bulgari Resort, din Bali



Bulgari Resort se afla la aproximativ o jumatate de ora de mers cu masina de Aeroportul International Denpasar, din Bali.

Situat in cel mai sudic punct al Peninsulei Jimbaran, Bulgari Resort imbina arhitectura traditionala Balineza cu elemente sofisticate de design modern, utilizand roci vulcanice, lemn tropical prelucrat manual, materiale si tesaturi traditionale, create special pentru acest hotel de lux.

Bulgari Resort Bali poarta semnatura de lux a designerilor Antonio Citterio&Partners, careia i-a fost adaugata o noua dimensiune, mostenirea artistica si traditia Balineza.

Accesul pe plaja de 1,5 kilometri nu se poate face decat prin intermediul unui lift
construit special pentru oaspetii cazati la acest complex de lux.

In afara de baile de soare si de plaja, ai mai putea vizita templul Hindu Pura Luhur Ulwatu, despre care se presupune ca a fost construit acum 1000 de aani sau ai putea face surfing, pe plaja din Padang Padang.

Te poti caza intr-o vila cu vedere catre ocean sau intr-una cu vedere catre tarmul stancos. In cazul primei variante va trebui sa platesti cel putin 2.900 de euro, pentru un sejur de sapte nopti de cazare, cu mic dejun inclus. Daca preferi vederea catre stanci, vei plati cel putin 4160 de euro, pentru aceleasi conditii.

Vilele sunt construite pe terase sapate in stanca si fiecare dintre acestea a fost decorata in stil balinez, combinand elemente arhitecturale traditionale cu facilitate moderne precum: Internet, DVD player, TV satelit.

De asemenea, in camere vei gasi Yukata (chimono japonez) si uscator de par. Accesul pe  plaja privata se face numai prin intremediul funicularului, pus la dispozitie de hotelieri. Pe langa toate acestea, vei avea la dispozitie pe plaja, propriul tau majordom.

Actorul George Clooney si cantareata Rihanna se numara printre vedetele care au ales Bali ca destinatie pentru concediu.

Huvafen Fushi din Insulele Maldive



Huvafen Fushi, un veritabil paradis tropical a devenit cunoscut turistilor in special datorita unicitatii SPA-ului. Lime este singurul centru de infrumusetare, din lume, unde procedurile si tratamentele corporale se fac la 10 metri sub apa.

Toate cele 48 de bungalouri din cadrul Huvafen Fushi  ofera oaspetilor sai servicii de cinci stele.

Hotel Huvafen Fushi, situat in North Male Atoll, Republica Maldive, este unul dintre cele mai luxoase resorturi din arhipeleag.

Printre obiectivele turistice de neratat, din aceasta statiune, se numara Moscheea Huskuri Miskiiy, sculptata in coral si Palatul Mulee Aage, actualul birou oficial al presedintelul.

De asemenea, statiunea ofera posibilitati pentru sporturi de apa: snorkeling, scufundari, windsurfing, ski nautic, canoe, banana riding, catamaran.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates si-a petrecut de multe ori vacantele in Insulele Maldive.

Anantara Koh Samui, Thailanda

Anantara inseamna, in sanscrita, fara sfarsit. Hotelierii promit o vacanta in care linistea, relaxarea si buna dispozitie sa nu aiba final.

Statiunea se afla la aproximativ 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Koh Samui.

In fiecare zi, 16 curse fac legatura intre acesta si Aeroportul International din Bangkok.

Koh Samui se numara printre cele mai potrivite locuri din Thailanda, unde care poti intelege mai bine filozofia budista, si poti gusta cele mai apetisante preparate din bucataria thailandeza.

Plajele ce par nesfarsite si posibilitatea practicarii sporturilor de apa sunt doar cateva avantaje in plus.

Madonna si Angelina Jolie sunt doar cateva dintre vedetele care adora sa isi petreaca vacantele in Thailanda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#destinatii vacanta, #obiective turistice, #turisti, #vacanta thailanda, #vacanta vedeta , #stiri Bill Gates