Fostul director Blue Air se intoarce la conducerea companiei

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 08:33
3243 citiri
Fostul director Blue Air se intoarce la conducerea companiei

Gheorghe Racaru revine dupa aproape patru ani in postul de director general al Blue Air, in locul lui Sherif Ussama, numit la conducerea companiei de transport aerian low cost in martie 2010, a declarat directorul de marketing al Blue Air, Mirela Secan.

Racaru a fost inca de la infiintarea Blue Air, in 2004, director general si a ocupat functia pana in iunie 2009, cand a fost numit director de dezvoltare la grupului Romstrade, detinut de omul de afaceri Nelu Iordache.

Blue Air a anuntat la inceputul lunii ianuarie ca a anulat o comanda de 462,2 milioane dolari plasata in 2008 pentru cinci aeronave Boeing 737, programate pentru livrare in perioada 2015-2016, din cauza situatiei financiare a Romstrade, ambele companii fiind parte a grupului Romstrade.

Blue Air a inregistrat in 2011 afaceri de aproape 150 de milioane de euro, in scadere cu 9%.

Flota companiei cuprinde in prezent noua aeronave Boeing, cu capacitati intre 126 si 168 de locuri.

Blue Air si constructorul Romstrade sunt cele mai importante companii detinute de Nelu Iordache, cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad si aflat in prezent in detentie.

Tribunalul Giurgiu a aprobat in decembrie intrarea in insoventa a doua companii controlate de Iordache, Romstrade si firma specializata in servicii de taxi aerian Romstrade Logistic Expres.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Gheorghe Racaru conducere Blue Air, #Gheorghe Racaru director Blue Air, #transport aerian Blue Airi , #Management