Noul proprietar al Blue Air a primit licenta de operator aerian, odata cu suspendarea vechii licente

Miercuri, 21 August 2013, ora 16:25
2867 citiri
Noul proprietar al Blue Air a primit licenta de operator aerian, odata cu suspendarea vechii licente

Blue Air - Airline Management Solutions, care preluat in urma cu trei luni fondul comercial si aeronavele operate de Blue Air, a primit licenta de operator aerian, Autoritatea Aeronautica Civila Romana suspendand in acelasi timp licenta Blue Air, care expira la finele la finele lunii septembrie.

Blue Air - Airline Management Solutions, condusa de fostul director general al Blue Air Gheorghe Racaru, a primit licenta de operator aerian pentru aceleasi aeronave inscrise si in licenta Blue Air, care a fost suspendata cu data de 20 august.

Licenta Blue Air - Airline Management Solutions este valabila pana in data de 19 august 2014.

Firma Airline Management Solutions, infiintata in aprilie de patru actionari romani, a preluat la finele lunii mai fondul de comert al Blue Air, printr-o tranzactie in suma de 30 milioane de euro, care include asumarea unor obligatii de 28 milioane de euro.

Racaru a declarat in luna mai ca viitorii actionari i-au solicitat sa ramana in functia de director general al operatorului aerian.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Airline Management Solutions a fost infiintata pe 17 aprilie si are ca actionari patru persoane fizice din Bucuresti, respectiv Teodor Cristian Rada (33%), Marius Mihail Puiu (33%), Tudor-Zamfir Constantinescu (17%) si Luciana Paunescu (17%).

Luciana Paunescu detine Blue Air Travel si a fost director executiv la Maxitours Belgia, care are in oferta diverse destinatii din Romania.

Administratorul Airline Management Solutions, Tudor-Zamfir Constantinescu, este fost pilot la Blue Air si locuieste la Bruxelles.

De asemenea, Teodor Cristian Rada a fost pilot la Blue Air.

Casa de Insolventa Transilvania este administratorul judiciar al Romstrade, companie aflata in insolventa si care a detinut Blue Air.

Blue Air si Romstrade sunt cele mai importante companii controlate de omul de afaceri Nelu Iordache, cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad si aflat in prezent in detentie.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#licenta blue air, #suspendare licenta blue air, #Airline Management Solutions, #functionare Blue Air , #Management