Blue Air a introdus trei zboruri saptamanale pe ruta Timisoara-Constanta si retur

Joi, 06 Mai 2010, ora 12:12
2441 citiri
Blue Air a introdus trei zboruri saptamanale pe ruta Timisoara-Constanta si retur

Compania low-cost Blue Air a introdus trei zboruri saptamanale pe ruta Timisoara-Constanta si retur operate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, a comunicat joi operatorul aerian, informeaza NewsIn.

Biletele la acest pret sunt disponibile spre vanzare pe www.blueairweb.com , prin serviciul de Call Center, in reteaua de agentii Blue Air, precum si in agentiile partenere.

Directorul general al Blue Air, Sherif Ussama, a declarat ca noua ruta face parte din planul companiei de consolidare a prezentei operatorului aerian pe piata interna.

"Suntem foarte incantati ca am reusit sa inauguram ruta Timisoara - Constanta atat de curand. Este o buna exemplificare a faptului ca in Romania pasagerii sunt din ce in ce mai receptivi la serviciile de tip smart flying. Blue Air face astfel legatura intre Timisoara, un centru strategic pentru legatura cu Vestul Europei, si Constanta, un oras cu importanta deosebita atat pentru mediul de afaceri cat si pentru industria de turism din Romania. Astfel am oferit pasagerilor ocazia sa inlocuiasca aproximativ 11 ore de condus cu doar doua ore de zbor, la preturi accesibile. Speram ca prin aceasta ruta litoralul romanesc va deveni mult mai usor accesibil atat pentru turistii din Timisoara si Vestul Romaniei, cat si pentru turistii straini, din Ungaria, Serbia sau Austria", a spus reprezentantul operatorului low-cost.

Compania Blue Air este prezenta pe aeroporturile interne Arad, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Ruta Timisoara-Constanta este cea de-a patra legatura directa interna de Bucuresti - Cluj, Bucuresti-Arad si Bucuresti -Timisoara.

Compania opereaza o flota de 14 aeronave moderne (10 Boeing 737 si 4 SAAB 340). Alte trei avioane vor fi livrate pana la finalul anului 2010.

De asemenea, in urma procesului de reinnoire a flotei demarat in 2008, compania a semnat un contract de achizitie a inca cinci avioane Boeing 737-800 Next Generation. Acestea vor fi livrate pana la finalul anului 2013.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#ruta zboruri blue air , #stiri Blue Air