Blue Air va zbura din Bucuresti spre Dublin si spre Florenta

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 14:43
2130 citiri
Blue Air va zbura din Bucuresti spre Dublin si spre Florenta

Compania de smart flying Blue Air, cu peste 50 de rute in Europa, a anuntat vineri ca introduce doua curse noi, pe rutele Bucuresti - Dublin si Bucuresti - Florenta, incepand cu orarul de vara (28 martie 2010 - 30 octombrie 2010), biletele pentru aceasta perioada fiind puse deja in vanzare, precizeaza NewsIn.

Zborurile Blue Air catre capitala Irlandei si retur vor fi operate in fiecare zi de luni si vineri in perioada 28 martie - 30 octombrie 2010, precum si in ziua de miercuri in perioada 1 Iunie - 30 octombrie 2010. Prin aceasta cursa, compania aeriana vizeaza in special romanii stabiliti in Irlanda, precum si turistii interesati de Irlanda sau de Romania.

"Numarul romanilor care locuiesc in Irlanda este ridicat, ajungand la peste 40.000 de persoane, fiind una dintre primele tari din Uniunea Europeana care si-au deschis granite pentru cetatenii romani. Ne bucuram ca de anul acesta ajungem si la ei si astfel le putem facilita drumul catre casa", a declarat directorul general Blue Air, Adrian Ionascu.
 
Pentru Florenta, Blue Air ofera zboruri zilnice de luni pana vineri.

"Italia a fost inca de la inceput o piata strategica pentru Blue Air. Prin introducerea noului zbor operam catre noua orase din aceasta tara, iar astfel, Blue Air isi consolideaza pozitia pe piata italiana.

De asemenea, prin zborul care leaga Ciprul de Italia urmarim cresterea cotei de piata in sfera zborurilor intraeuropene", a mentionat Ionascu.
 
Portugalia, Italia si Spania, in orarul de vara Blue Air
 
Blue Air a completat orarul de vara cu zborurile catre sudul Europei. Pentru aceasta vara, Blue Air a introdus doua rute noi (Bucuresti - Florenta si Larnaca - Milano) si o noua frecventa pe ruta Bacau - Roma.

Fata de destinatiile din Italia deja consacrate pentru orarul Blue Air (Bologna, Catania, Milano - Napoli, operat in orarul de iarna, Roma, Torino Cuneo, Venetia si Verona), compania aeriana a decis sa introduca si alte noi rute care leaga Italia de Romania si Cipru.

Astfel, pasagerii Blue Air pot zbura acum pe noile rute Bucuresti - Florenta si Larnaca - Milano.
 
De asemenea, ca urmare a cererilor ridicate pentru zborurile catre Italia de pe Aeroportul din Bacau, compania a introdus o noua frecventa pe aceasta ruta, in fiecare zi de duminica.
 
Compania Blue Air ofera zboruri dinspre Bucuresti catre capitala Portugaliei in fiecare zi de luni, miercuri si vineri. Pentru retur (Lisabona - Bucuresti), pasagerii au la dispozitie curse Blue Air in zilele de marti, joi si sambata.
 
Cursele Blue Air catre Barcelona si retur vor fi operate in fiecare vineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#blue, #air, #dublin, #florenta , #stiri Blue Air