Vacanta de iarna la pret redus

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 10:03
3008 citiri
Vacanta de iarna la pret redus

Agentiile de turism le ofera discounturi celor care isi platesc integral biletele pentru vacanta de iarna pana la sfarsitul lunii octombrie. Cea mai scumpa destinatie din tara ramane Valea Prahovei, unde sejurul de Revelion costa peste 1.200 de lei.

Valea Oltului si Valea Prahovei, concurente

"Pana la 30 octombrie avem reducere de 10%. In tara sunt cautate in special statiunile de pe Valea Prahovei, iar preturile nu sunt diferite fata de anii trecuti", a spus Nuti Nicola, director de vanzari al Agentiei Mapamond din Craiova. Un sejur de patru zile la un hotel de trei stele pe Valea Prahovei variaza intre 1.150 si 1.550 de lei.

"Pentru statiunile de pe Valea Prahovei, Sinaia, Busteni si Azuga, avem pachete turistice de cinci sau de sase zile, la hoteluri, pensiuni si vile. Preturile pornesc de la 300 de euro si ajung pana la 600 de euro de persoana", a declarat Doina Ana Ion, agent de turism.

La concurenta sunt sejururile de pe Valea Oltului, unde preturile sunt mai mici. "Pe Valea Oltului, la Olanesti sau la Govora, trei nopti de cazare cu bonuri de masa si cina festiva la hotel de doua stele costa 750 de lei de persoana. La Borsa, in Maramures, un sejur de sase nopti de cazare cu mic dejun, cina traditionala si masa festiva de Revelion costa 1.270 lei de persoana", a spus Adriana Braicar, de la agentia Oltextur din Slatina.

Sarbatori in tari de vis 

Preturile pentru a petrece sarbatorile in tara lui Mos Craciun incep de la 900 de euro pentru copii si 1.800 de euro pentru adulti. 

Vacanta in Caraibe. Un sejur de sapte zile de Revelion in Caraibe, cu croaziera inclusa la Havana, Cuba, costa de la 2.120 de euro, cu cazare in camera dubla.

Revelion in Elvetia. Sejurul porneste de la 370 de euro pentru o persoana, pentru cinci zile. Vacanta exotica.

Pentru cei care vor sa petreaca Revelionul la umbra palmierilor, Iordania este una dintre destinatiile ideale. Preturile incep de la 995 de euro, iar safariul in desert este inclus.

Romanii prefera Austria pentru schi

Potrivit lui Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, anul trecut, Austria a fost vizitata de 220.000 de romani, conducand detasat in topul destinatiilor de iarna. Astfel, companiile aeriene au introdus, in perioada decembrie - februarie, curse directe intre Bucuresti si Salzburg, una dintre destinatiile de iarna cele mai populare. La Tarom, pretul unui bilet porneste de la 225 de euro, iar la Blue-Air biletele pornesc de la 47 de euro, cu taxe incluse, asigurand transportul echipamentului de schi. 

Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
Cât costă iepurașul de ciocolată pentru Paște în România față de Marea Britanie: ”Românul e cel mai hapsân comerciant”
Cât costă iepurașul de ciocolată pentru Paște în România față de Marea Britanie: ”Românul e cel mai hapsân comerciant”
De trei ani, prețurile continuă să crească într-un ritm amețitor. Salariile și pensiile, mai puțin. La nivelul UE, țara noastră e pe primul loc la inflație. Inclusiv comparativ cu...
#destinatii, #pachete, #preturi, #sejur, #statiuni, #vacanta , #stiri Blue Air