Audi A7 a fost lansat in Romania

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 15:35
7979 citiri
Audi A7 a fost lansat in Romania

Audi A7 porneste de la 61.250 de euro cu TVA inclus in Romania. Modelul este oferit in doar doua versiuni de motorizare, un TDI de 245 CP si un TFSI de 300 CP.

Audi a lansat noul A7 Sportback in Romania. Modelul se incadreaza intre A5 Sportback si A8 si este oferit in doar doua versiuni pe piata din tara noastra. Clientii pot opta fie pentru un 3.0 TDI de 245 CP, fie pentru un 3.0 TFSI de 300 CP.

Ambele motorizari vin cu o transmisie S-Tronic cu sapte trepte si dubluambreiaj.

Modelul de nisa din Ingolstadt se lupta pe segmentul deschis in urma cu cativa ani de Mercedes-Benz CLS.

Versiunea de baza porneste de la 61.249 de euro cu TVA inclus.

Cei de la Audi propun versiunea diesel ca modelul entry-level, in timp ce versiunea pe benzina porneste de la 61.800 de euro cu TVA inclus.

Audi A7 are o lungime de 4.97 metri, o latime de 1.91 metri si o inaltime de 1.42 metri. Toate aceste elemente formeaza un aspect similar cu cel al unui coupe, iar capota lunga si profilul alungit au si ele un cuvant de spus in aceasta privinta.

Gratie acestor elemente stilistice, modelul este un coupe cu patru usi, care va rivaliza cea de-a doua generatie a lui Mercedes-Benz CLS si viitorul coupe cu patru usi de la BMW.

Versiunea 3.0 TDI a lui Audi A7 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 250 km/h. Viteza maxima este limitata electronic la pragul respectiv.

Cuplul motor maxim este de 500 Nm si este oferit inca de la 1.400 rpm, in timp ce puterea maxima este atinsa la 4.500 rpm, turatie ridicata pentru un diesel.

Masa modelului este de 1.845 kilograme, iar Audi A7 vine in standard cu tractiune integrala cu sistemul quattro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#a7, #audi, #lansare, #motorizare, #preturi, #romania , #stiri BMW