BMW a batut toate recordurile de vanzari in 2018

Marti, 08 Ianuarie 2019, ora 14:40
3278 citiri
BMW a batut toate recordurile de vanzari in 2018
Foto: CC0 Creative Commons

Producatorul german de masini de lux Bayerische Motoren Werke AG (BMW) a vandut anul trecut 2,5 milioane de vehicule BMW, Mini si Rolls Royce, ceea ce reprezinta un nivel record.

Este o crestere de 1,1% fata de 2017, transmit DPA si Reuters.

"Grupul BMW a inregistrat vanzari record in 2018. Cele 2,49 milioane de vehicule fac din grupul BMW, lider global pe segmentul automobilelor premium pentru al 15-lea an consecutiv", a afirmat directorul general Harald Krueger.

Daimler inca nu a publicat datele anuale privind livrarile de masini Mercedes-Benz, astfel incat nu se stie inca daca in 2018 vanzarile brandului BMW le-au depasit pe cele ale Mercedes-Benz in topul principalilor producatori de masini de lux din lume.

In 2017, livrarile de vehicule BMW, Mini si Rolls Royce au fost mai ridicate decat cele ale Mercedes-Benz.

Recent, BMW a anuntat majorarea investitiilor in noile tehnologii, cum ar fi vehiculele electrice si autonome, care ar urma sa transforme industria in urmatorii ani.

Cheltuielile de cercetare-dezvoltare (R&D) au urcat cu 400 de milioane de euro in primele noua luni din 2018, la 3,8 miliarde de euro, si vor totaliza 7% din vanzari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#vanzari BMW, #vanzari record BMW , #stiri BMW