BMW ar putea investi peste un miliard de dolari in Mexic

Joi, 01 Iulie 2010, ora 00:12
1423 citiri
BMW ar putea investi peste un miliard de dolari in Mexic

Constructorul de autovehicule german BMW ar putea investi peste un miliard de dolari in Mexic pentru a ajuta companiile locale de piese auto sa majoreze livrarile catre uzinele pe care le detine in SUA, a declarat ministrul mexican al Economiei, Ruiz Mateos, citat de Bloomberg, informeaza Mediafax.

"BMW vrea sa majoreze productia de piese auto in Mexic", a afirmat Mateos. Grupul se aprovizioneaza tot mai mult din afara Germaniei, in incercarea de a diminua cheltuielile cu peste patru miliarde de euro pana in 2012 si pentru a reduce impactul cursurilor de schimb valutar asupra veniturilor.

BMW va reduce riscurile prezentate de valute cu un miliard de euro pana in 2012 prin achizitionarea de piese din Asia si America de Nord, a afirmat Herbert Diess, directorul departamentului de Achizitii si Logistica al grupului.

In Mexic, initiativa constructorului auto va sprijini planul presedintelui, Felipe Calderon, de a majora investitiile straine intr-un moment in care participatia la productia de automobile din America de Nord ar putea creste mai rapid, iar companiile auto din SUA cauta sa diminueze costurile cu mana de lucru. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#bmw, #productie, #auto, #mexic , #stiri BMW