BMW cu showroom si service la Sibiu

Luni, 18 Mai 2009, ora 15:59
3072 citiri
BMW cu showroom si service la Sibiu

Noul sediu reuneste servicii de vanzare auto, service si vanzari piese si accesorii.Complexul are o suprafata totala de peste 6.000 mp, din care aproape 500 mp sunt dedicati showroom-ului. Service-ul ocupa o suprafata de peste 700 mp, unde pot fi reparate simultan 12 automobile, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

„Sibiu este un oras foarte important pentru Automobile Bavaria Group, atat economic si strategic, cat si datorita istoricului pe care companiile noastre il au aici. Dupa recenta inaugurare a sediului MAN, in urma cu cateva luni, avem un nou proiect finalizat la Sibiu, dupa o investitie de 3 milioane de Euro.” a spus Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group si al MHS Truck & Bus.

Sunt expuse toate modelele din gama BMW, prezente la Sibiu imediat dupa lansarea europeana, ca si pana acum. Dealerul ofera si automobile rulate din toata gama producatorului german, dar si alte marci. La dispozitia clientilor sunt 150 de locuri de parcare.

Lucrarile realizate de service-ul nou inaugurat la Sibiu includ mecanica, tinichigerie-vopsitorie, ITP. De asemenea, clientii pot achizitiona piese si accesorii originale pentru masinile lor.

„Intentionam sa oferim clientilor nostri cat mai multe din serviciile care in Occident sunt folosite pentru a creste gradul de eficienta si satisfactie”, sustine Directorul General al Contempo Cars, Werner Schmidt.

Automobile Bavaria s-a infiintat in 1994, la Brasov, avand statutul de importator al marcii BMW. Tot in 1994 se deschide si primul birou al companiei de la Bucuresti.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#bmw, # sibiu, # showroom, # service, # automobile , #stiri BMW