BMW investeste 1 mld euro pentru dezvoltarea pe piata din China

Luni, 09 Mai 2011, ora 16:44
1438 citiri
BMW investeste 1 mld euro pentru dezvoltarea pe piata din China

BMW a anuntat ca va investe 1 miliar de euro, pentru a se putea extinde capacitatea de productie din China, interesat sa profite de cresterea vanzarilor pe cea mai mare piata auto din lume, transmite Mediafax.

Grupul german va dubla investitia de la o noua fabrica din Tiexi, in regiunea Shenyang, iar capacitatea de productie va urca, pe termen mediu, la circa 200.000 de vehicule.

Impreuna cu modernizarea unei alte unitati de productie, de la Da Dong, BMW va ajunge in China la o capacitate de productie de 300.000 de vehicule pe an, pe termen lung.

Producatorii germani de automobile de lux Audi si BMW au inregistrat vanzari ridicate in aprilie, sustinute de cererea din China.

Vanzarile Audi au urcat luna trecuta cu 13,2% comparativ cu intervalul similar din 2010, ca urmare a majorarii cu 21,2% a livrarilor in China, cea mai mare piata din lume.

BMW a inregistrat un avans de 17,9% al vanzarilor in aprilie, sustinute de o crestere de 67% a celor din China, dar si de cererea mai mare din SUA.

China a devenit a treia mare piata a BMW. In primele patru luni, livrarile BMW in China au urcat cu 70,1%, la 79.306 automobile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#bmw, #piata auto, #miliard euro, #dezvoltare piata auto, #investitie bmw , #stiri BMW