BMW Seria 4 Coupe Concept: Trebuie s-o faci a ta!

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 00:00
4963 citiri
BMW Seria 4 Coupe Concept: Trebuie s-o faci a ta!

BMW impinge si mai departe standardul impus de Seria 3 Coupe si Cabrio prin noul Concept Seria 4 Coupe, cea de-a patra generatie a modelului sport de clasa medie, care a stabilit regulile acestui segment de piata.

Daca ai deja in garaj un Coupe Seria 3, 6 sau 8, afla ca noul BMW Concept Copupe Seria 4 si-a propus sa le depaseasca, din toate punctele de vedere. Pasionatii care l-au vazut saptamana aceasta la BMW Design Night, cand a fost lansat oficial, spun deja ca experimentul a reusit din plin.

Seria 4 Coupe Concept se distinge printr-un design mai agresiv, cu faruri hexagonale, o priza de aer mai larga, mai "fioroasa", capota lunga si curbata, stopuri pe spate mai subtiri, mai elegante, jante exclusive de 20 de toli, doua tevi de esapament si culoarea Liquid Metal Silver, creata special pentru acest model.

Seria 4 Concept Coupe are 1.826 mm latime, cu 44 de mm mai putin decat modelul anterior, 1.362 mm inaltime, deci este cu 16 mm mai scund, dar are exact aceeasi lungime ca predecesorul sau, 4.641 mm. Ampatamentul este si el mai lung cu 50 de mm fata de cel al modelului Seria 3 Coupe.

Daca te-ai hotarat s-o faci a ta, afla ca interiorul poate fi personalizat, exact pe gustul tau, prin programul BMW Individual. Cele doua nuante oferite de BMW sunt Black si Schiaparelli Brown, pentru un interior imbracat in piele - pe alocuri impletita manual -, cu detalii din lemn Natural Chestnut.

Mai multe detalii vor aparea in luna ianuarie, la Detroit, insa noul BMW Seria 4 Concept Coupe va putea fi cumparat, cel mai probabil, spre sfarsitul anului viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#BMW Seria 4 Concept Coupe, #BMW Coupe 2013 , #stiri BMW