BMW va extinde gama de modele BMW si Mini

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 23:55
1540 citiri
BMW va extinde gama de modele BMW si Mini

BMW, cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial, va extinde gama de modele BMW si Mini pentru a majora vanzarile anuale cu 55% in urmatorul deceniu si a pastra avansul fata de Volkswagen si Daimler, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. 

Pentru a sustine dezvoltarea pe termen lung, BMW ar putea avea nevoie de extinderea actualelor unitati de productie si infiintarea unei noi fabrici, a declarat directorul general Norbert Reithofer.

BMW intentioneaza ca in 2020 sa ajunga la o productie anuala de peste doua milioane de vehicule, comparativ cu 1,29 milioane de unitati in 2009.

"Marea campanie de lansare a unor noi modele si intrarea pe noi segmente de piata va incepe dupa 2012. Pana in 2020, vor avea nevoie de noi capacitati de productie", a afirmat Reithofer intr-un interviu.

El a aratat ca BMW intentioneaza sa extinda gama modelelor Serie 6 si Mini si sa construiasca si un automobil electric, de oras. BMW vrea sa se protejeze astfel de concurenta VW, proprietarul Lamborghini, Bentley si Audi, prin fuziunea cu Porsche.

Audi s-a angajat sa devanseze BMW in pozitia de lider pe segmentul automobilelor de lux pana in 2015. BMW ocupa aceasta pozitie, preluata de la Mercedes-Benz, parte a grupului Daimler, din 2005. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#bmw, #audi, #mini, #masini de lux , #stiri BMW