BMW X1 Power Ride: Ia-ti un SAV pregatit pentru partie!

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
3612 citiri
BMW X1 Power Ride: Ia-ti un SAV pregatit pentru partie!

Pentru ca vrei sa-ti petreci iarna pe partia de schi, BMW a pregatit 1.000 de exemplare X1 cu pachetul Power Ride, o editia limitata la doar 1.000 de unitati. In Romania pot ajunge doar doua exemplare. Unul trebuie sa fie al tau!

Noul SAV (Sports Activity Vehicle) BMW X1 Powder Ride Edition poate fi comandat doar in aceasta iarna si este celor pasionati de sporturile zapezii, dar si de felul in care arata pe partie.

Designul inconfundabil, bazat pe nivelul de echipare noul xLine, este imbogatit de grafica surprinzatoare Power Ride, ornamente si jante cromate, dar si de portbagajul suplimentar personalizat, care adaposteste schiuri produse in editie limitata de K2, special pentru BMW.

"Productia acestui model va fi limitata la 1000 de masini in intreaga lume. Am rezervat deja doua si pentru Romania. Una va putea fi vazuta la Poiana Brasov, incepand cu luna decembrie", spune Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

Reprezentantii BMW spun ca X1 Power Ride este masina perfecta pentru un drum Romania - Austria, ruta pe care impatimitii sporturilor montane o pot recunoaste cu usurinta.

Modelul BMW X1 editie limitata Powder Ride are tractiune integrala xDrive, cutie automata, volan sport multifunctional, tapiterie din piele, include pachetul BMW Advantage Plus, adica Servotronic, Performance Control, pachet depozitare, scaune fata incalzite, modul ECO Pro, senzori parcare, senzori ploaie, faruri Xenon, clima automata si pachet lumini.

"BMW X1 este deja intre primele trei cele mai vandute modele ale noastre. In vara acesta modelul a primit un set extins de noi tehnologii care includ cutia automata cu 8 trepte sau modul ECO PRO ca parte a BMW EfficientDynamics", spune Nina Bratfalean.

In plus, modelul dedicat sporturilor de iarna vine cu accesorii speciale de design Power Ride, sac de schiuri sau snowboard, suport de schiuri pentru acoperis, plus schiuri BMW X1 Edition K2, ce vor fi comandate ulterior, in functie de marimea necesara.

Masina poate fi comandata in culorile Negru si Alb Alphine, nemetalizate, dar si in culorile Valencia Orange, Alb Mineral, Gri Mineral, Argintiu Glacier si Negru Sapphire metalizate.

BMW X1 Powder Ride Edition poate fi deja comandat in Romania. Pachetul Power Ride costa 3.750 euro, deci cam cat un pachet sport, dar reprezentantii Motor AG, dealer BMW, anunta un avantaj client de pana la 4.000 de euro, la configuratia finala, in functie de varianta aleasa.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#BMW X1 Powder Ride Edition, #BMW editie iarna, #BMW sporturi iarna , #stiri BMW