Elis Pavaje amenajeaza spatiul exterior al fabricii BMW din Balti

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 16:35
2824 citiri
Elis Pavaje amenajeaza spatiul exterior al fabricii BMW din Balti

Producatorul de pavaje Elis Pavaje a castigat contractul pentru furnizarea si montarea a 17.000 mp de pavaj destinat amenajarii spatiului exterior al fabricii de cablaje, accesorii si computere de bord BMW din localitatea Balti, Republica Moldova, a anuntat miercuri compania, potrivit NewsIn.

Valoarea contractului se ridica la 340.000 euro, lucrarea urmand a fi finalizata pana la data de 5-6 noiembrie 2010.

"Pentru realizarea acestui proiect, Elis Pavaje a fost contractat de filiala din Republica Moldova a constructorului Unger Austria. In cadrul amenajarii vor fi folosite trei modele de produse Elis Pavaje (Dublu T, Dreptunghi, borduri) apartinand gamei industriale, special concepute pentru traficul greu specific unei locatii de acest tip", se arata in comunicat.

Compania detine in prezent doua unitati de productie in tara, care asigura o capacitate de productie de peste 8.000 mp/zi.

In plus, Elis Pavaje asigura servicii de montaj in toata tara cu echipele proprii de montatori formate din 150 de oameni si prin intermediul unei retele vaste de montatori colaboratori.

Compania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 60 milioane lei.

In luna august a acestui an, Elis Pavaje a intrat pe productia de blocheti (blocuri modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat), in urma unei investitii de 200.000 euro.

Investitia a inclus achizitia licentei pe Romania pentru productia de blocheti Compac III - sistem patentat de compania americana Keystone - si achizitia unui utilaj pentru linia de productie existenta in fabrica din Petresti (Alba).

Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova), care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#elis pavaje bmw spatiu exterior amenajare , #stiri BMW