Mini MPV de la Ford, construit la Craiova

Vineri, 14 Noiembrie 2008, ora 16:08
2232 citiri
Mini MPV de la Ford, construit la Craiova

B-max, model ce va inlocui mult criticatul Fusion, se va pozitiona sub C-Max in gama Ford si va incerca sa ofere stil si practicabilitate intr-un pachet compact, sustin creatorii sai. B-max este incercarea constructorului american de a cuceri clasa MPV-urilor de mici dimensiuni. In timp ce Fusion nu are nici un avantaj in fata rivalior Opel Meriva si Renault Modus, B-Max are stil pentru ca isi trage inspiratia de la Fiesta.

Plafonul este inaltat pentru mai mult spatiu. Farurile mari, bosajele

proeminente si silueta zvelta dau un aer tineresc masinii.


Platforma de Fiesta a fost lungita pentru a crea mai mult spatiu la interior. Desi designul interiorului seamana cu cel de Fiesta, Ford va pune accent pe calitatea finisajelor si a materialelor. B-Max va primi, de asemea, un sistem de control asemanator lui iDrive de la BMW, care va debuta in curand pe C-Max.


Vestea cea mai buna este ca modelul va fi echipat cu o gama noua de motoare de capacitate mica. Versiunile pe benzina vor dezvolta intre 89 si 108 CP, cu un varf de gama de 1.6 litri si 148 CP. Fanii diesel vor primi motorul de 1.6 litri TDCi, in doua versiuni de putere: 89 sau 108 CP.


Productia Ford-ului B-Max incepe la Craiova

in 2010. Pentru primul an vor fi produse 100.000 de unitati, insa

fabrica are capacitatea de a mari productia in cazul unei cereri

crescute.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...