Noul BMW Seria 2 Active Tourer. Vrei o masina compacta, premium?

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 00:00
3186 citiri
Noul BMW Seria 2 Active Tourer. Vrei o masina compacta, premium?

BMW va aduce in Romania, in septembrie, noul BMW Seria 2 Active Tourer, cel de-al doilea membru al noii game seria 2, dupa versiunea Coupe.

Business24 iti prezinta cateva caracteristici ale masinii, dar si cateva detalii legate de preturi, ca sa stii cat sa pui deoparte, in aceasta vara.

Noul BMW Seria 2 Active Tourer are o lungime de 4.342 milimetri, o latime de 1.800 milimetri, o inaltime de 1.555 milimetri si un ampatament de 2.670 milimetri.

La capitolul motorizare ai de ales intre 218i (motor de 1,5 litri, 3 cilindri si 100 kW/136 CP), 225i (motor de 2 litri, 4 cilindri si 170 kW/231 CP) si 218d (motor de 2 litri, 4 cilindri si 110 kW/ 150 CP).

Daca alegi aceasta masina te vei bucura de o pozitie mai inalta in scaun comparativ cu un sedan si, asadar, o vizibilitate mult mai buna. Si restul familiei se va bucura de noua ta achizitie: masina vine cu o multime de posibilitati de stocare dar si cu optiunea de rabatare la orizontala a spatarului banchetei. O alta optiune care va amplifica senzatia de spatiu si lumina este acoperisul panoramic, explica oficialii BMW intr-un comunicat de presa.

Si portbagajul este destul de versatil, intrucat il poti extinde de la o capacitate de 468 de litri pana la 1.510 litri. In plus, bancheta poate fi rabatata, in echiparea standard, in raport 40:20:40.

Podeaua portbagajului dispune de un capac pliabil ce ascunde un compartiment de stocare cu un sertar multifunctional.

Spatarul banchetei poate fi ajustat astfel incat sa ofere fie mai mult confort pentru cele trei locuri din spate, fie spatiu suplimentar pentru bagaje.

"Accesul usor la portbagaj este posibil datorita hayonului larg, lat si cu deschidere mare, care optional poate fi echipat cu buton de deschidere-inchidere automata sau cu functia Smart Opener pentru o si mai mare usurinta in operare, prin simpla miscare a piciorului", mai spun oficialii in comunicatul de presa.

In plus, BMW Seria 2 Active Tourer este primul model din segmentul premium al clasei compacte care va fi echipat cu Head-Up Display, care proiecteaza toate informatiile relevante pentru condus in campul vizual al soferului.

"In loc sa fie afisata pe parbriz, informatia este prezentata pe un ecran care se extinde intre volan si parbriz. Acesta permite conducatorilor sa vizualizeze toate informatiile importante fara a-si abate atentia de la traseu", mai spun reprezentantii BMW Romania.

Si daca te-am facut curios, trebuie sa-ti spunem ca preturile pornesc de la 22.400 Euro fara TVA (pentru 218i), 24.700 Euro fara TVA (218d) si 30100 Euro fara TVA (varianta 218i).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#Noul BMW Seria 2 Active Tourer, #noul Seria 2 Active Tourer, #preturi Noul BMW Seria 2 Active , #stiri BMW