Rolls-Royce Phantom are 15 potentiali cumparatori in Romania

Sambata, 22 Octombrie 2005, ora 05:26
1063 citiri

Rolls-Royce Phantom a fost prezentat in premiera la un salon din Europa Centrala si de Est, respectiv la SIAB, iar pe parcursul salonului au fost identificati 15 potentiali cumparatori care si-au declarat intentia de a achizitiona aceasta masina, potrivit unui comunicat al companiei Automobile Bavaria. Acestia au fost invitati la o prezentare individuala urmata de un drive test unde au beneficiat de trei Rolls-Royce venite special din Marea Britanie.

La acest eveniment a fost prezent si Wolf- Axel Pannes, reprezentant Rolls-Royce Motor Cars din Marea Britanie care le-a descris masina.

Clientii care s-au decis sa achizitioneze un RR vor fi invitati ulterior la sediul producatorului din Marea Britanie pentru a semna contractul si a-si configura masina.

Pretul unui Rolls-Royce Phantom este de 326.000 de euro CIP. In cele zece zile ale Salonului International Auto Bucuresti, Automobile Bavaria a incheiat peste 40 de contracte la marcile BMW si MINI iar valoarea totala a contractelor depaseste doua milioane de euro.

"Ne asteptam la asemenea vanzari, pentru ca Romania este o piata in continua dezvoltare, unde a inceput sa se cristalizeze un segment de clienti care isi pot exprima succesul in afaceri si in viata in mod liber, fara nici o constrangere", a spus Michael Schmidt, director general la Automobile Bavaria.

Michael Schmidt a mai spus ca incepand de anul viitor estimeaza ca Automobile Bavaria va vinde in Romania intre doua si cinci Rolls-Royce.

Banii Nostri

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...