Dezvoltatorii imobiliari "uita" de gradinitele promise

Vineri, 06 August 2010, ora 10:08
1723 citiri
Dezvoltatorii imobiliari "uita" de gradinitele promise

Dezvoltatorii imobiliari au scazut din pretul apartamentelor, fortati de contextul economic actual, dar cumparatorii se lasa asteptati. In plus, supermarketurile si gradinitele promise de dezvoltatori in cadrul prezentarilor de proiecte sunt neterminate.

Reprezentantii ansamblurilor sustin ca supermarketurile, gradinitele si chiar restaurantele promise nu au fost terminate pentru ca erau gandite in eventualitatea in care ansamblurile ar fi fost locuite de cel putin 1.000 de oameni.

"Spatiile pentru restaurant si supermarket sunt ridicate "la rosu", dar nu am semnat inca niciun contract cu firme care sa opereze aceste spatii. Proiectul nici nu era prea locuit pana de curand, mutarile incepand in martie-aprilie, iar acum jumatate din apartamente sunt locuite", spune Raluca Chioveanu, asistent de vanzari si marketing pentru ansamblul rezidential Green Lake din Bucuresti.

In ansamblul rezidential New Town din zona Dristor supermarketul va fi deschis in maxim doua luni, potrivit reprezentatilor dezvoltatorilor.

In schimb, nu exista niciu contract semnat pentru gradinita sau sala de fitness.

"Operatorii nu mai vor sa se extinda, nu vor sa vina cu niciun ban. Pentru gradinita am inchiriat spatiul de 400 de metri patrati cu 2.500 de euro, dar prefera sa mearga in vile, unde zic ca e mai ieftin", conform lui Iulian Vasile, reprezentantul de vanzari al firmei de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate pentru ansamblul de la Dristor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dezvoltatori, #imobiliari, #gradinite, #apartamente , #stiri BNP-Paribas