Arhivele BNR, in format electronic

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 19:05
1102 citiri
Arhivele BNR, in format electronic

Arhivele Bancii Nationale a Romaniei (BNR) vor putea fi accesate pe calculator, a anuntat, miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-o dezbatere privind lucrarea 'Itinerarii diplomatice - vol. I: Bucuresti-Geneva-Washington', al carei autor este Dr. Adrian Constantinescu.

'Ne-am apucat de refacerea arhivelor Bancii Nationale si am gasit arhive bune, le-am pus pe calculator, se vor deschide la public. Deci nu mai trebuie sa coborati in subsolurile bancii pentru ca vor fi accesate pe calculator, ceea ce este un lucru mare.

Cand am vrut sa refacem istoria de dupa '90 am gasit mai putine documente pentru ca nu s-a gandit nimeni ca ele vor deveni foarte valoroase. Am fost asa de prinsi in mijlocul lor incat nu ne-am dat seama care este valoarea lor. E regret pentru Banca Nationala', a mentionat seful bancii centrale.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) organizeaza miercuri o dezbatere privind lucrarea 'Itinerarii diplomatice - vol. I: Bucuresti-Geneva-Washington', al carei autor este Dr. Adrian Constantinescu.

In cadrul evenimentului vor avea interventii Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, Mircea Geoana, senator, Napoleon Pop, membru al CA al BNR, prof. univ dr. Valeriu Ioan-Franc si autorul Adrian Constantinescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#arhive electronice BNR , #stiri BNR