BNR: 6,22 mil. lei pentru amenajarea centrului de procesare din imobilul sau de pe Lipscani

Marti, 14 Decembrie 2010, ora 18:08
1242 citiri
BNR: 6,22 mil. lei pentru amenajarea centrului de procesare din imobilul sau de pe Lipscani

Banca Nationala a Romaniei va plati 6,22 mil. lei, fara TVA, companiei Aedificia Carpati SA pentru amenajarea centrului de procesare din imobilul BNR de pe strada Lipscani 25, potrivit unui anunt de atribuire publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice, informeaza NewsIn.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 6,3 milioane lei, fara TVA.

La licitatie a participat doar compania Aedificia Carpati SA, care a castigat licitatia, contractul fiind atribuit in data de 6 august 2010.

Contractul presupune lucrari de constructii si de instalatii generale, lucrari de instalatii speciale, procurarea de echipamente (cu montaj), de ascensoare si platforme de ridicare (cu montaj), de usi speciale pentru trafic controlat (cu montaj), precum si procurarea de usi de tezaur (cu montaj).

"Lucrarile urmaresc realizarea unui ansamblu functional conform schemei tehnologice specifica acestui gen de activitate, cu respectarea stricta a operatiunilor si specificatiilor tehnice esentiale pentru montarea echipamentelor de procesare", se mentioneaza in anunt.

De asemenea, contractul presupune achizitia de ascensoare, schipuri, dispozitive de ridicare, scari si trotuare rulante, instalatii de climatizare, sisteme de control al accesului.

Societatea Aedificia Carpati s-a infiintat in 1992 ca societate comerciala cu capital de stat, prin reorganizarea Regiei Autonome Carpati, iar din 1993 societatea functioneaza pe piata constructiilor ca societate privata. 

#amenajare, #bnr, #centru, #imobil, #procesare , #stiri BNR