Boc, despre oficialii BNR: e mai usor sa comentezi din tribuna decat pe teren

Vineri, 27 Mai 2011, ora 00:15
1526 citiri
Boc, despre oficialii BNR: e mai usor sa comentezi din tribuna decat pe teren

Oficialii Bancii Nationale a Romaniei nu doresc sa preia postul de prim-ministru deoarece in perioade de criza nu sunt anuntate vesti bune si imaginea personala este astfel afectata, fiind in aceste conditii mai usor sa comentezi de pe margine decat sa te afli pe terenul de joc, spune premierul Boc.

Este tare greu sa fii pe terenul de joc si mult mai usor sa comentezi din tribuna, de la microfon", a spus Boc la Realitatea TV, solicitat sa comenteze declaratiile pe aceasta tema ale presedintelui Traian Basescu.

El a reluat totodata afirmatia ca nu a discutat cu seful statului despre o eventuala retragere a sa de la conducerea Guvernului si a taxat declaratii in acest sens ale unor membri PDL, spunand ca se astepta ca, dupa congresul partidului, acestia sa fi invatat ce inseamna sa sustii declaratii responsabile.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la RRA, ca "BNR este un continuu profesor", dar niciunul dintre oficialii institutiei nu si-ar asuma raspunderea de ministru al Finantelor sau de prim-ministru, seful statului apreciind ca "una e sa dai lectii si alta e sa vii in arena".

Solicitat de MEDIAFAX sa comenteze declaratia presedintelui Basescu, Adrian Vasilescu, consilier al sefului bancii centrale, a declarat ca Mugur Isarescu a fost si prim-ministru. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bnr, #bnr prim ministru, #criza, #emil boc, #traian basescu , #stiri BNR