Colliers: Apartamentele din Bucuresti nu s-au mai scumpit in august

Vineri, 28 August 2009, ora 12:20
1333 citiri
Colliers: Apartamentele din Bucuresti nu s-au mai scumpit in august

Efectele programului "Prima Casa", care a adus in luna iulie prima scumpire din ultimul an pe piata imobiliara din Bucuresti, nu au continuat sa fie resimtite si in luna august, preturile apartamentelor ramanand la aproximativ acelasi nivel ca cel din luna precedenta, potrivit companiei de consultanta imobiliara Colliers.

Atat segmentul apartamentelor noi cat si cel vechi nu au inregistrat miscari semnificative in ultima luna. Apartamentele au ramas la acelasi nivel, ridicat de «Prima Casa», ca si in iulie", se arata intr-un comunicat al companiei.

In luna august, in sectoarele 1 si 6 preturile s-au apreciat usor, cu 3% si respectiv 2%, in timp ce sectoarele 2, 3 si 4 aproape ca nu au inregistrat nicio modificare de pret. Pe de alta parte, preturile apartamentelor din sectorul 5 s-au redus cu 5%, scrie Mediafax.

Pretul mediu la locuintele vechi sunt de 1.614 euro pe metru patrat in sectorul 1, de 1.029 euro pe metru patrat in sectorul 2, de 1.101 euro pe metru patrat in sectorul 3, iar in sectorul 4 de 1.261 euro pe metru patrat.

Cele mai reduse preturi au apartamentele din sectorul 6, unde un metru patrat se vinde cu 972 euro, in timp ce in sectorul 5 proprietarii cer 1.192 euro.


Vezi curs valutar BNR la zi pentru euro, dolar si alte valute



Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartamente, #casa, #imobiliar , #metru, #patrat, #preturi, #prima , #stiri BNR