Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 09 aprilie Casele de schimb cu cele mai bune cotatii la euro si dolar

Curs valutar 09 aprilie Casele de schimb cu cele mai bune cotatii la euro si dolar


Casele de schimb valutar afiseaza, miercuri, cele mai avantajoase oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro la vanzare apartine caselor de schimb Centrul Vechi si Lotus, care afiseaza o cotatie de 4,4650 lei/unitate.

De asemenea, cel mai bun curs de schimb pentru euro la cumparare apartine casei de schimb Centrul Vechi si este de 4,4520 lei/unitate.

BRD este institutia financiara care afiseaza, miercuri, cel mai nefavorabil curs pentru moneda unica, de 4,3850 lei/ euro la cumparare, respectiv de 4,5350 lei/ unitate la vanzare.In ceea ce priveste dolarul american, cel mai bun curs de schimb la cumparare apartine caselor de schimb Luxor, Centrul Vechi si Real GI si este de 3,2300 lei/unitate.

La vanzare, cel mai bun curs de schimb pentru dolar apartine casei de schimb Luxor si este de 3,2500 lei/unitate.

In cazul bancilor, Leumi vinde cel mai scump dolarul afisand un pret de 3,3788 lei/ unitate, in timp ce BCR publica cel mai dezavantajos curs la cumparare, de 3,1650 lei/ unitate.

Banca Romaneasca este institutia financiara cu cel mai avantajos curs valutar pentru perechea dolar /leu, cu o cotatie de 3,2066 lei/dolar la cumparare si 3,2636 lei/dolar la vanzare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2387 ori