Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 6 august: Cele mai rentabile cotatii la banci si case de schimb

Curs valutar 6 august: Cele mai rentabile cotatii la banci si case de schimb


Miercuri, casele de schimb valutar afiseaza cele mai bune cotatii la tranzactionarea de euro si dolari americani.

Astfel, cel mai rentabil curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Centrul Vechi si este de 4,4110 lei/unitate, iar la vanzare, casele de schimb Trans Selena si Credit Amanet ofera cel mai avantajos curs, de 4,4250 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit la cumparare de Alpha Bank, cu o cotatie de 4,4200 lei/euro, si la vanzare de CEC si Alpha Bank, ambele banci afisand o cotatie identica de 4,4600 lei/euro, potrivit site-ului valutare.ro.In ceea ce priveste dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2900/unitate si apartine tot casei de schimb Luxor.

La vanzare, cea mai buna cotatie pentru dolarul american este afisata de Hans si Credit Amanet, casele de schimb afisand un curs de 3,3100 lei/ unitate.

Alpha Bank continua sa afiseaze cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2970 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,3523 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1492 ori