Isarescu: banii "nu pica niciodata din cer"

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 13:00
1817 citiri
Isarescu: banii "nu pica niciodata din cer"

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat joi ca, de multe ori, Banca Nationala a Romaniei "este privita ca fabrica de bani", mentionand insa ca banii vin din performanta, munca si productivitate, informeaza NewsIn.

"Noi, cei de la Banca Nationala, de multe ori suntem priviti ca fabrica de bani. Lasa ca vine Banca Nationala a Romaniei si face ea pe dracu in patru, da banu', acopera deficitele si asa mai departe", a mentionat Isarescu.

Guvernatorul BNR a subliniat ca banii "nu pica niciodata din cer" daca vrem sa fie "bani adevarati", nu niste bucati de hartie.

"Banii vin din performanta, din munca, din productivitate", a mai spus Isarescu, care a adaugat ca performanta este "un rezultat, un efort de instructie, de educatie aleasa, de mediu concurential in sens pozitiv".

Declaratia guvernatorului BNR a fost facuta cu ocazia aniversarii a 125 de ani de la infiintarea Scolii Nationale de Poduri si Sosele, prilej cu care au fost lansate volumele "Scoala Nationala de Poduri si Sosele - 125 ani" si "Emil Prager - un model", autor Nicolae Noica.

#isarescu, #bani, #performanta, #bnr , #stiri BNR