Lectii invatate in cinci ani de criza, miercuri, la BNR

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 11:30
1064 citiri
Lectii invatate in cinci ani de criza, miercuri, la BNR

Oxygen Events organizeaza, miercuri, unul dintre cele mai importante evenimente financiar-bancare ale anului 2013, avand ca tematica "Lectii invatate in 5 ani de criza".

Evenimentul este sustinut de Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana a Bancilor si reuneste cei mai importanti actori din sistemul bancar si jucatori din piata de business, iar speakerii invitati fac parte din top managementul institutiilor financiar-bancare si al companiilor.

S-au implinit, deja, cinci ani de criza iar efectele acesteia sunt inca puternic resimtite la nivel global. Turbulentele de pe piata financiara au afectat cresterea economica, reducand increderea si apetitul investitional. O misiune grea ramane in sarcina bancilor tinand cont de rolul esential pe care il joaca in procesul de fluidizare a circuitului financiar.

Masurile de purificare in urma efectelor crizei si de sustenabilitate economica se dovedesc mai costisitoare decat s-a anticipat initial, pentru nicio institutie bancara sau companie drumul nu a fost usor, insa pentru unele s-a dovedit a fi de-a dreptul provocator.

#eveniment BNR, #Oxygen Events BNR , #stiri BNR