Marinis Stratopoulos are avizul BNR pentru functia de director general al Bancii Romanesti

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 15:30
1470 citiri
Marinis Stratopoulos are avizul BNR pentru functia de director general al Bancii Romanesti

Marinis Stratopoulos a preluat in mod oficial functia de director general al Bancii Romanesti, dupa primirea aprobarii Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a anuntat marti banca, potrivit NewsIn.

Dupa plecarea lui Andreas Maragkoudakis in 2009, interimatul la conducerea bancii a fost asigurat de Crina Cosma din pozitia de director general adjunct.

"Obiectivul meu principal este de a imbunatati in continuare pozitia bancii in piata si de a consolida prezenta grupului NBG in Romania, printr-un management eficient al lichiditatilor, calitatii activelor, dar si al riscului. Vizam o crestere selectiva in domenii cu risc acceptabil, atat pe zona de corporate, cat si pe zona de retail", a declarat directorul general al bancii, Marinis Stratopoulos.

Marinis Stratopoulos, in varsta de 46 de ani, activeaza in domeniul bancar de peste 17 ani, ocupand functii de conducere in banci precum Piraeus Bank Group, Egnatia Bank si National Bank of Greece.

In perioada 2006 - 2010 a fost director general in cadrul Vojvodjanska Bank, subsidiara National Bank of Greece din Serbia.

 

#Marinis Stratopoulos aviz bnr director banca romaneasca , #stiri BNR