Monica Barladeanu va face sarbatorile cu Bobby Paunescu

Miercuri, 17 Noiembrie 2004, ora 14:54
2050 citiri

Frumoasa, extrem de sexy si interesanta, Monica Barladeanu a pus pe jar inimile multor barbati celebri din Romania.Dupa ce, ani intregi, presa a scris tot felul de materiale legate de idila dintre vedeta TV Monica Barladeanu si omul de afaceri Bobby Paunescu, cei doi au recunoscut ca sunt impreuna. Basca, ei s-au si afisat, zilele trecute, la cumparaturi, fiind surprinsi in ipostaze tandre de paparazzi unei revistei mondene.

Frumoasa, extrem de sexy si interesanta, Monica Barladeanu a pus pe jar inimile multor barbati celebri din Romania. Din pacate, nici unul dintre ei nu i-a cazut cu tronc vedetei TV, lucru ce i-a determinat pe curiosi sa faca investigatii serioase in viata privata a domnisoarei Barladeanu.

Iubire de trei ani

Astfel, dupa "sapaturi" intense, carcotasii de serviciu au aflat ca Monica ar avea de mult timp, mai exact de trei ani, o relatie cu Bobby Paunescu, boss-ul de la "B1 TV". Infomatia a ajuns si in presa, dar protagonistii povestirii au dat din colt in colt, spunand ca intre ei este vorba doar de amicitie, nicidecum de iubire.

Monica a incercat sa salveze situatia si a lasat sa se inteleaga ca ar fi indragostita de un domn misterios, fara nici o legatura cu televiziunea, in timp ce Bobby s-a afisat la bratul Mariei Marinescu, femeia cu care a fost "cuplat" ani intregi pana a intalnit-o pe Barladeanu.

Au recunoscut ca sunt iubiti

Totusi, situatia aceasta nu putea dura la nesfarsit. Trebuiau sa dea cartile pe fata. Si, ce mai conta, nici unul dintre ei nu avea vreo explicatie de dat cuiva, asa ca s-au hotarat sa nu se mai ascunda de ochii lumii. Au recunoscut ca se iubesc si, din acel moment, s-au afisat fara nici o retinere, motiv pentru paparazzi de a-si face meseria.

Astfel, indragostitii au fost zariti de fotografii de la "Ciao!" pentru prima data in public, brat la brat, la finele saptamanii trecute, cand Monica Barladeanu a revenit din America pentru a-si petrece Sarbatorile de Iarna cu Bobby Paunescu.

Tandreturi nevinovate

"Monica Barladeanu a aterizat joi seara, in jurul orei 23.00, pe Aeroportul International "Henri Coanda", cu o cursa KLM de la Amsterdam, unde a avut o escala. La aeroport a asteptat-o iubitul ei, Bobby Paunescu, proprietar B1 TV, care figureaza in Top 300 Capital cu o avere de 650-700 milioane de dolari.

Monica s-a urcat pe locul din dreapta, l-a sarutat pe Bobby, dupa care s-au indreptat spre Bucuresti. Au oprit sa ia niste dulciuri la o benzinarie, dupa care au ajuns la vila lui Paunescu din Primaverii.

A doua zi s-au trezit tarziu si s-au dus la Intercontinental, hotelul familiei, unde au luat pranzul in compania unor prieteni", relateaza "Ciao!", care prezinta si niste fotografii interesante. Acestea fiind zise, asteptam si alte evenimente legate de cei doi. Poate un mariaj!

Sursa: Gardianul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...