Hossu: Sa explice Basescu cum toti ministrii si politicienii fac afaceri cu statul si se imbogatesc

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 09:45
1120 citiri
Hossu: Sa explice Basescu cum toti ministrii si politicienii fac afaceri cu statul si se imbogatesc

Liderul "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, i-a cerut sefului statului sa explice cum toti ministrii si politicienii au contracte cu statul si se imbogatesc de la o zi la alta, comentand declaratiile presedintelui conform carora sindicalistii sunt caraghiosi cand acuza coruptia din zona politica.

"Daca noi suntem caraghiosi si corupti, poate domnul presedinte sa ne explice cum toti ministrii si oamenii politici au contracte cu sectorul de stat si se imbogatesc de la o zi la alta?", a declarat Hossu, marti, pentru MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca liderii sindicali sunt caraghiosi cand vorbesc de coruptia politicienilor, mentionand ca sindicalistii reprezeinta si functionari care iau mita, declarand ca nu ar vrea sa il intrebe pe Vasile Marica ce stie despre coruptia din vami.

"Liderii sindicali sunt caraghiosi cand vorbesc de coruptia politicienilor. N-as vrea sa il intreb pe domnul Marica ce stie despre coruptia din vami, sau pe seful Politiei de Frontiera de coruptia din frontiera, pe unde trec tirurile cu tigari", a spus Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hossu basescu coruptie , #stiri Bogdan Hossu