Peste 20 de companii de prestigiu vor participa la Targul ASE de Joburi

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 14:03
1555 citiri
Peste 20 de companii de prestigiu vor participa la Targul ASE de Joburi

Studentii si absolventii din facultatile cu profil economic aflati in cautarea unui stagiu de practica sau a unui loc de munca, au oportunitatea de a aplica la una dintre zecile de pozitii puse la dispozitie de cele peste 20 de companii participante la Targul oficial ASE Job & Internship Fair 2014.

In data de 2 aprilie 2014, tinerii vor avea ocazia sa poarte discutii cu responsabili ai companiilor participante. Printre acestia se numara Partenerii Oficiali ai evenimentului BNR si BRD; Partenerii: ACCA, BCR, Deloitte, E&Y, Genpact, KPMG, Lidl, McDonals, P&G, PwC, Reckit Benckiser, dar si Expozantii: Coca-Cola, G2 Travel, Henkel, HP, ING, Mega Image, Orange, Rompetrol, Tradeville, Webhelp.

De asemenea, studentii din facultatile cu profil economic au sansa de a aplica pentru un internship la BRD-Groupe Sociate Generale, a doua cea mai mare banca din Romania, care va participa in calitate de partener oficial la ASE Job & Internship Fair 2014.

BRD-Groupe Sociate Generale este in cautare de studenti cu profil economic, care au rezultate academice foarte bune, pasionati de domeniul bancar, flexibili, energici, inovativi, cu bune abilitati de analiza si, nu in ultimul rand, care demonstreaza spirit de echipa.

Ziua de standuri va fi dublata de un maraton de workshop-uri organizate in perioada 31 martie -03 aprilie 2014, la Bucuresti, cladirea Ion N. Angelescu (Caderea Bastiliei).

"BRD are un parteneriat de traditie cu ASE, an de an colaborand pe diferite proiecte: workshopuri de cariera, conferinte, Scoala de Vara si multe altele. Prin acestea, cautam sa aducem impreuna o valoare adaugata in pregatirea profesionala a studentilor. ASE Job & Internship Fair, din data de 2 Aprilie, este unul dintre aceste proiecte, fiind parteneri de la prima editie", a declarat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale.

Pe langa stagiile de practica oferite, prin participarea la ASE Job & Internship Fair, BRD-Groupe Sociate Generale va aduce in discutie subiecte de interes pentru studentii de la ASE si le va raspunde la numeroase intrebari, astfel incat acestia sa poata face alegerea potrivita privind debutul carierei lor.

"Venim la aceasta noua editie cu acelasi entuziasm si dorinta de a impartasi din experienta noastra studentilor participanti, pentru a le oferi sfaturi si informatii concrete", a mai adaugat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ ASE job, #loc munca Romania, #internship BRD , #Joburi