Alexandre Maymat renunta la pozitia de presedinte BRD

Luni, 23 Iulie 2012, ora 13:59
1598 citiri
Alexandre Maymat renunta la pozitia de presedinte BRD

Alexandre Paul Maymat a renuntat, din motive personale, la preluarea functiei de presedinte-director general al BRD-Groupe Societe Generale (BRD), a doua banca din Romania in functie de active, iar vicepresedintele Petre Bunescu va fi in continuare presedinte interimar.

"Propus pentru a ocupa postul de presedinte director general al BRD - Groupe Societe Generale, domnul Alexandre Maymat a invocat motive personale care determina intoarcerea sa la Paris. In consecinta, banca a hotarat sa retraga candidatura domnului Maymat supusa autorizarii Bancii Nationale a Romaniei. Un nou candidat va fi propus aprobarii organelor statutare ale BRD si BNR. Presedintia interimara este asigurata in continuare de domnul Petre Bunescu, conform deciziei CA din 27.04.2012", se arata intr-un raport al BRD transmis la Bursa de Valori Bucuresti.

Maymat urma sa preia conducerea ca urmare a retragerii lui Guy Poupet, presedinte - director general al institutiei de credit. Anterior, Maymat a fost administrator si director general al Societe Generale Camerun.

La finele lunii aprilie, actionarii BRD au aprobat numirea lui Maymat in functia de administrator, sub conditia obtinerii aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BRD schimbare conducere, #BRD presedinte director general, #Alexandre Maymat conducere BRD, #Alexandre Maymat renuntare BRD , #Management