BRD Finance a redus cu 4% dobanda lunara pentru cardurile de credit MasterCard in lei

Luni, 15 Februarie 2010, ora 12:16
1208 citiri
BRD Finance a redus cu 4% dobanda lunara pentru cardurile de credit MasterCard in lei

BRD Finance, filiala de creditare in magazin a BRD-Groupe Societe Generale, a redus cu 4 lei valoarea sumelor minime lunare de plata si cu 4% valoarea dobanzii lunare pentru cardurile de credit MasterCard in lei din portofoliul sau, potrivit unui comunicat transmis luni de banca, citat de NewsIn.

Potrivit bancii, noile dobanzi lunare se situeaza intre 2,11% si 2,21% si sunt aplicabile tranzactiilor realizate prin card pentru plata in rate, atat in Romania, cat si in strainatate, pentru utilizarea la POS si pentru retrageri de numerar de la bancomat.

Rata minima lunara este mai mica si incepe de la 25 lei, se mai arata in comunicat.

Cardurile de credit BRD Finance pot fi obtinute in oricare dintre magazinele partenere.

Cardul are o perioada de gratie de pana la 47 de zile, timp in care sumele folosite pot fi returnate fara niciun cost.

Potrivit BRD Finance, posesorii de carduri co-branded pot beneficia de facilitati precum asigurare speciala de viata, care acopera, pe toata durata creditului, riscul producerii unor evenimente neprevazute (de exemplu: somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca).

BRD Finance IFN SA, membra a diviziei de servicii financiare specializate din cadrul grupului Societe Generale, detine 12 carduri de credit co-branded MasterCard, emise in parteneriat, precum si doua carduri de credit proprii. 

#brd, # finance, # dobanda, # lunara, # card, # credit, # mastercard, # lei , #stiri BRD