BRD, prima pozitie la BVB

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 23:16
1482 citiri
BRD, prima pozitie la BVB

BRD SocGen s-a clasat si in martie pe prima pozitie in topul intermediarilor de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu un rulaj de 493,15 milioane lei, cu o treime mai mic fata de luna precedenta, in contextul derularii ofertei Rompetrol Rafinare.

Pe a doua pozitie a urmat Raiffeisen Capital & Investment, cu o valoare tranzactionata in martie de 315,24 milioane lei.

IFB Finwest s-a clasat pe a trei pozitie in topul brokerilor, cu o valoare intermediata de 241,67 milioane lei in martie.

Pe a patra pozitie a urmat KBC Securities Romania, cu o valoare tranzactionata de 198,7 milioane lei, iar pe cinci s-a situat Piraeus Bank Romania, cu 148,9 milioane lei. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#brd, #bvb, #intermediari, #bursa , #stiri BRD