BRD Sogelease lanseaza un produs de finantare pentru IMM-uri

Marti, 26 Mai 2009, ora 14:30
1732 citiri
BRD Sogelease lanseaza un produs de finantare pentru IMM-uri

BRD Sogelease, filiala de leasing a BRD-Groupe Societe Generale, lanseaza un nou produs pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), in baza imprumutului de 15 milioane euro obtinut de la banca Europeana de Investitii (BEI), a anuntat marti compania, relateaza NewsIn.

In 19 martie, BEI anunta ca acorda un credit de 15 milioane euro companiei de leasing BRD Sogelease IFN, pentru finantarea proiectelor IMM-urilor, in scopul de a diminua impactul crizei economice actuale, prin imbunatatirea accesului firmelor la fonduri pe termen mediu si lung.

Fondurile puse la dispozitie prin produsul de finantare al BRD Sogelease pot fi solicitate de firme din industrie, servicii, turism, agricultura, sanatate, energie si protectia mediului, precizeaza compania de leasing.

Pentru finantarile acordate prin acest produs, BRD Sogelease percepe o taxa de administrare preferentiala, o dobanda anuala de 4,9% in primul an de finantare si o dobanda fixa de 8% pe an in urmatorii ani, potrivit companiei.

De asemenea, perioada de finantare este de 48 de luni. Pentru urmatoarea perioada din acest an, BRD Sogelease vrea sa isi eficientizeze costurile si sa gaseasca noi oportunitati de piata, in vederea dezvoltarii activitatilor de leasing financiar si operational.

"Ne vom concentra atentia in continuare cu preponderenta catre sectoarele medical, agricol si informatic adaptandu-ne produsele in asa fel incat sa putem sprijini activitatea clientilor nostri. Vom continua promovarea produsului 'leasing operational' prin intermediul companiei noastre BRD Sogelease Asset Rental SRL, aceasta fiind o alternativa de finantare eficienta si tot mai solicitata de catre clienti", a declarat directorul general al BRD Sogelease, Jean-Claude Boloux.

BRD Sogelease IFN, societatea de leasing a BRD-Groupe Societe Generale, a afisat pentru anul trecut o valoare a bunurilor finantate de 237,3 milioane euro, in crestere cu 5,5% fata de 2007, in urma incheierii a peste 3.400 de contracte. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#bei, #companie, #finantare, #imm, #imprumut, #uri , #stiri BRD