BRD va demara plata dividendelor catre actionari incepand din 8 iunie

Luni, 28 Mai 2007, ora 10:44
770 citiri

BRD-Groupe Societe Generale incepe plata dividendelor aferente anului 2006 catre actionarii sai incepand din 8 iunie, Adunarea Generala a Actionarilor stabilind un dividend brut de 0,36722 lei pe actiune, potrivit unui comunicat al BRD, remis Bursei de Valori Bucuresti.

Actionarii bancii posesori de carduri emise de BRD sau titulari de conturi curente deschise la BRD-Groupe Societe Generale vor primi in mod automat dividendele pe cardul sau in contul respectiv. Actionarii care au solicitat plata intr-un cont deschis la alta banca comerciala vor incasa dividendele in contul indicat.

Actionarii care nu au indicat un cont pentru virarea dividendelor sunt asteptati, incepand cu data de 8 iunie, la orice unitate BRD pentru a solicita plata dividendelor fie prin virament, fie in numerar.

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8,7 miliarde euro. Banca are peste 2,2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are acea de-a doua capitalizare bursiera la BVB in valoare de aproximativ cinci miliarde euro.

Groupe Societe Generale a inregistrat un profit net de 168 milioane lei, in trimestrul unu 2007. Creditele acordate de BRD se ridicau la peste 19 miliarde lei, in crestere cu 78 la suta, fata de aceeasi perioada a anului 2006.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)