Complexul Energetic Craiova a luat o linie de credit de 38 milioane lei de la BRD SocGen

Luni, 17 August 2009, ora 11:30
1162 citiri
Complexul Energetic Craiova a luat o linie de credit de 38 milioane lei de la BRD SocGen

Complexul Energetic Craiova a luat o linie de credit de 38 milioane lei de la BRD - Groupe Societe Generale, pentru nevoile curente ale producatorului de electricitate, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al complexului, Constantin Balasoiu.

"Contractul a fost semnat deja. Cele 38 milioane lei sunt pentru nevoile curente ale companiei si pentru imbunatatirea cash-flow-ului. Este o linie de creditare pe termen scurt, care se ramburseaza in 12 luni", a spus Balasoiu. Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise organizata de CE Craiova, pentru care au fost primite in total trei oferte.

Actionarul majoritar al complexului energetic este Ministerul Economiei. Complexul Energetic Craiova este producator de energie electrica si are o putere instalata de 930 MW. Compania are patru sucursale: Sucursala Electrocentrale Isalnita, Sucursala Miniera Prigoria, Sucursala Electrocentrale Craiova II si Sucursala Termoserv.

Cele trei complexuri energetice din Oltenia - de la Turceni, Rovinari si Craiova - asigura circa o treime din productia de electricitate a tarii. BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare, si detine a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti.

BRD - Groupe Societe Generale este prezenta in toate judetele Romaniei printr-o retea de 930 de agentii.

La 31 decembrie 2008, BRD numara 2,6 milioane clienti activi individuali si corporativi si peste 2,3 millioane de carduri. Actionarul principal al BRD este Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro, ale carui servicii sunt utilizate de 27 milioane clienti din intreaga lume. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#credit, # producator, # electicitate, # companie , #stiri BRD