Curs valutar 20 septembrie. BRD si UniCredit vand cel mai scump euro si dolarul

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 10:14
2037 citiri
Curs valutar 20 septembrie. BRD si UniCredit vand cel mai scump euro si dolarul

BRD si UniCredit tranzactioneaza la vanzare, vineri, moneda europeana la cel mai nefavorabil pret, in timp ce, pentru dolarul american, cea mai dezavantajoasa cotatie este afisata de UniCredit.

La cumparare, BCR continua sa afiseze cele mai proaste cotatii, atat pentru euro, cat si pentru dolarul american.

In acelasi timp, casele de schimb valutar continua sa publice cotatii avantajoase, in detrimentul bancilor, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Euro este vandut la cel mai bun pret de casa Lotus si cumparat la cel mai rentabil pret de casa Dallas. De asemenea, moneda americana este vanduta la un pret avantajos de casele de schimb Macro Group si Luxor si cumparata la un curs profitabil de casa Dallas.

Ce curs afiseaza bancile

BRD si UniCredit afiseaza marti cele mai putin rentabile cursuri de schimb pentru moneda unica. Acestea afiseaza la vanzare o cotatie identica de 4,5300 lei.

In acelasi timp, UniCredit publica cotatii dezavantajoase si pentru dolarul american. Pretul afisat la vanzare de banca pentru moneda americana este de 3,3700 lei.

BCR continua sa afiseaze cursuri de schimb mai putin avantajoase. Pretul de vanzare pentru un euro este de 4,5100 lei, iar pentru un dolar, de 3,3700 lei. La cumparare, situatia este similara, deoarece banca afiseaza cotatii slabe, pentru ambele valute.

Astfel, pentru moneda europeana, banca afiseaza o cotatie de 4,3700 lei, in timp ce pentru dolarul american cursul afisat este de 3,2050 lei.

Casa de schimb Dallas cumpara la cel mai bun pret valuta

Spre deosebire de institutiile de credit, casele de schimb valutar continua sa afiseze cele mai rentabile cotatii pentru principalele valute.

La cumparare, casa Dallas ofera cele mai bune cursuri de schimb. Casa de schimb valutar cumpara moneda europeana cu 4,4570 lei si dolarul american cu 3,3360 lei.

Casa de schimb Lotus vinde moneda unica la cel mai avantajos pret. Valoarea afisata la vanzare pentru euro este de 4,4600 lei, fiind urmata imediat de Macro Group si Luxor, case de schimb care afiseaza o cotatie de 4,4650 lei/euro.

In cazul dolarului american, cel mai bun pret este afisat de Macro Group si Luxor, de 3,3200 lei.

Diferenta intre cea mai buna si cel mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu este de 7 bani la vanzare. Aceasta inseamna, ca pentru 300 euro cumparati, suma de bani ce poate ramane in buzunarul clientului trece de 21 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #stiri BRD