Curs valutar 24 aprilie Casele de schimb si bancile cu cele mai bune oferte

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 09:30
2093 citiri
Curs valutar 24 aprilie Casele de schimb si bancile cu cele mai bune oferte

Cursul de schimb valutar afisat joi de banci si casele de schimb continua sa inregistreze variatii semnificative atat la vanzare, cat si la cumparare. Cele mai avantajoase oferte sunt, insa, cele ale caselor de schimb.

Astfel, casa de schimb Luxor afiseaza cel mai bun curs la vanzarea euro (4,4770 lei/ unitate), iar la vanzarea dolarului american, casele de schimb valutar Centrul Vechi si Lotus afiseaza cel mai avantajos curs, de 3,2400 lei/unitate.

La cumparare insa, Centrul Vechi si Luxor sunt casele de schimb cu cea mai buna oferta, afisand o cotatie identica pentru euro, de 4,4600 lei/ unitate.

Pentru dolarul american, Luxor ofera cel mai rentabil curs la cumparare, de 3,2250 lei/ unitate.

Institutiile de credit ofera si joi cele mai proaste cotatii atat la cumparare, cat si la vanzare pentru principalele valute. Astfel, BRD tranzactioneaza la cel mai slab pret moneda europeana. Aceastea afiseaza la vanzare un curs de 4,5410 lei/euro, in timp ce la cumparare, Credit Europe ofera un pret de 4,3900 lei/ euro.

In ceea ce priveste dolarul american, BCR si Credit Europe sunt bancile care afiseaza cea mai nefavorabila cotatie la vanzare, de 3,3100 lei/ unitate. De asemenea, BCR afiseaza si cea mai slaba cotatie la cumparare pentru dolar, de 3,1500 lei/ unitate.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar